2022 staat in het teken van het GOUDEN jubileum van Francien. En het feest is nu echt begonnen! De afgelopen weken stroomden de jubileumproducten van Bekking & Blitz binnen. Ook de  jubileumagenda- en verjaardagskalender van Comello zijn uit. Binnenkort staan deze producten gezamenlijk in een display bij diverse vestigingen van Bruna. Begin deze maand bracht Koninklijke Jumbo de jubileumpuzzel ‘Cat Portraits’ uit en Kaartje2Go lanceerde begin deze maand een jubileumkaartenserie.

Heel veel nieuwe, feestelijke producten dus!

Op social media (Instagram en Facebook) deelt Francien bijna dagelijks een update en krijgt ze steeds meer volgers. Haar laatste nieuwsbrief had ook een feestelijk tintje. Onlangs verstuurden we een persbericht uit en vele dierenwinkels en kattencafés ontvingen vorige week een promotieposter. Als klap op de vuurpijl: een fotochallenge in samenwerking met Hart voor Dieren, met als hoofdprijs een portret van jouw kat, getekend door Francien! 

Op Franciens jubileumwebsite vind je alles wat er te weten valt over het jubileum. 

Het is dus overduidelijk feest en iedereen mag het weten. Dus deel dit ook met jouw relaties via social media, nieuwsbrieven, website etc. En laat het weten als we je ergens mee kunnen helpen, zoals beeld of tekst.