Ontmoet de vriendenclub van Jan van Haasteren Junior

De Jan van Haasteren JUNIOR kinderen zitten op basisschool ‘De Olifant’. Dit is geen gewone school: hier maken de kinderen allerlei gekke en rare dingen mee. En alle kinderen hebben een speciale kracht: Super Fantasie!

‘De Zwarte Handenclub’
Samen vormen de kinderen een hechte vriendengroep waarin iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Ze staan altijd voor elkaar klaar en komen voor elkaar op. Ze noemen zichzelf ‘De Zwarte Handenclub’.

een lach op je gezicht

Met de vrolijke en humoristische tekeningen van de nieuwe ‘Jan van Haasteren JUNIOR’-serie tover je bij elk kind een lach op het gezicht.

speciaal voor de kids

De bekende karakters uit de Jan van Haasteren ‘Original’ serie gaan terug naar hun kindertijd en spelen de hoofdrol in de ‘Junior’ serie. Met eenvoudigere illustraties en met thema’s als ‘het schoolplein’, ‘de kinderboerderij’, ‘kinderfeestje’ etc. sluit het artwork perfect aan bij de belevingswereld van een kind 


puzzels en meer …

Naast de Junior puzzels komen er inmiddels steeds meer anderen vrolijke producten bij. Zo bestel je via Greetz de leukste wenskaarten speciaal voor kinderen (kinderfeestje, zwemdiploma, uitnodigingen etc). Met het kwartet leer je de vrienden echt goed kennen en het vrolijke Doeboek geeft urenlang plezier! 

Interesse in Jan van Haasteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Jan van Haasteren illustraties op uw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon

+31 (0)85 27 33 662

Ontdek meer over Jan van Haasteren op zijn website en social media.

Vul hieronder je contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.