AANTAL PUZZELPLATEN GETEKEND DOOR JAN
0
AANTAL PUZZELSTUKJES GELEGD PER JAAR WERELDWIJD
0
jan tekende zijn eerste puzzelplaat in
0
trouwe fans op facebook
0
zoek de haaienvin

Kenmerkend voor de tekeningen van Jan van Haasteren zijn de vele terugkerende elementen. De doorgewinterde fan zoekt in elke plaat direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan. Maar ook Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jans zelfportret kom je ook bijna altijd tegen. 

van strips naar puzzels

Na zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten startte Jan van Haasteren zijn loopbaan bij een reclamebureau en kwam vervolgens in de stripwereld terecht. Hij werkte onder andere voor de Toonder Studio’s en de Donald Duck. In 1980 gaat Jan speciaal Koninklijke Jumbo puzzels tekenen. Dit is het begin van een vruchtbare samenwerking en jaar na jaar verschijnen er prachtige puzzels met zijn tekeningen. 

van puzzels naar …

Het vrolijke en humoristische artwork van Jan van Haasteren wordt naast puzzels tegenwoordig ook gebruikt voor agenda’s, kalenders, wenskaarten, zoekboeken, posters, postzegels en geschenkartikelen. 

maak kennis met

Jan van Haasteren junior

Met de vrolijke en humoristische tekeningen van de nieuwe ‘Jan van Haasteren JUNIOR’-serie tover je bij elk kind een lach op het gezicht  >> LEES MEER

10 jaar
Jan van Haasteren Studio

In 2023 bestaat de Jan van Haasteren Studio 10 jaar! Onder leiding van Jan is de studio uitgegroeid naar 5 tekenaars die gepassioneerd steeds weer nieuwe doldwaze avonturen van de ‘Jan van Haasteren familie’ op papier zetten. Dit jubileum vieren we uitgebreid met events en nieuwe producten.

Interesse in Jan van Haasteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Jan van Haasteren illustraties op uw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon

+31 (0)85 27 33 662

Ontdek meer over Jan van Haasteren op zijn website en social media.

Vul hieronder je contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.