Natuur

Rien Poortvliet

De internationaal befaamde illustrator en kunstschilder Rien Poortvliet (1932-1995) was een zeer grote liefhebber van de natuur, dat was dan ook zijn grootste inspiratiebron.

beeld én tekst

Als natuurliefhebber en hartstochtelijk jager illustreert Poortvliet in 1972 zijn eerste boek is Jachttekeningen, met als onderwerp zijn geliefde jachtsport en het dierenleven in het bos. Daarna volgt De vossen hebben holen, een prachtig leerzaam boek over het doen en laten van het wild in ons land. Hij voorziet zijn werken met eigen tekst, vaak handgeschreven en luchtig. Dit blijkt een succes en is het begin van een indrukwekkende reeks. 

LIEFDE VOOR DE NATUUR

Herten, vossen, zwijnen, etc., Rien Poortvliet bezat de vaardigheid om ze in hun volste glorie vast te leggen in zeer realistische tekeningen en schilderijen waaruit onmiddellijk zijn liefde voor de natuur duidelijk werd.  

prachtige producten 

De natuur- en wildtekeningen van Rien Poortvliet zijn nog steeds bij vele mensen erg geliefd. Jaarlijks worden er tienduizenden agenda’s en kalenders verkocht! Ook het wildservies is bij de liefhebbers een groot succes. In combinatie met de servetten met prachtige wildtaferelen brengt u het wild uit de Nederlandse bossen in uw eigen huis.

Interesse in de natuur licentie van Rien Poortvliet?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Riens natuur illustraties op uw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon

+31 (0)85 27 33 662

Of geef uw gegevens door via het contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.