Bringing
artwork to life

Onze visie is om de wereld stukje voor stukje meer oranje te kleuren door mooie producten nóg mooier te maken met kunst van Nederlandse artiesten.

hollandse meesters

Nederlandse kunstenaars maken zoveel mooi werk en verdienen het om in Nederland én daarbuiten goed vertegenwoordigd te worden. Met veel enthousiasme laten we de hele wereld meegenieten van het werk van onze “Hollandse meesters”.

Hoe kunnen we helpen?

Wilt u als producent graag een mooie opdruk op uw product? Of wilt u als kunstenaar graag uw artwork op producten zien? Orange Licensing is uw partner voor succesvolle samenwerkingen met kwaliteit en exclusiviteit als belangrijkste speerpunten.

Het orange team

Wij zijn ‘oranje’ en vertegenwoordigen het mooiste artwork van Nederlandse illustratoren.

Sarah Binnekamp

Managing Director


Yvonne Warmerdam

Art Director


Rachel Vergoossen

Graphic Designer &

Photographer

Karin van der Helm

Finance Manager


Naast het hebben van de dagelijkse leiding over het creatieve Orange team ben ik het aanspreekpunt voor zowel de licentiegevers als de licentienemers. Ik bewaak het proces van brainstorm tot concreet product en kijk hoe we de prachtige kunst van onze licentiegevers nog meer tot leven kunnen brengen.

Sarah Binnekamp, Managing Director

Hoi! Ik ben de Art Director van Orange Licensing. Ik richt me voornamelijk op het visueel uitwerken van ideeën en het ontwikkelen van concepten om tot een prachtig eindproduct te komen. Elke werkdag is dus voor mij anders en creatief!

Yvonne Warmerdam, Art Director

Bij Orange Licensing richt ik me op het bedenken en realiseren van creatieve projecten met het artwork van onze licenties voor commerciële doeleinden. Denk aan het ontwerpen van wenskaarten of productlijnen. Daarnaast fotografeer ik nieuw artwork en beheer ik de socialmediakanalen van de Kabouter en Janneke Brinkman. Kortom: Ik ben een creatieve duizendpoot.

Rachel Vergoossen, Graphic designer & Photographer

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële en de royalty-administratie. En daarnaast beheer ik de websites en social media van onze licenties.

Karin van der Helm- Financieel administratief medewerker