Agenda’s per jaar
0
nieuwsbrief abonnees
0
Facebook volgers
0
instagram volgers
0
artistieke roots

Francien groeide op in een artistieke familie. Als kind deed ze niets liever dan tekenen, en dat is vandaag de dag nog steeds zo. “Tekenen is voor mij even belangrijk als eten en drinken, het is mijn leven”, aldus Francien.  Na haar opleiding aan de Rietveldacademie werkte Francien van Westering vooral als freelance illustrator. 

Colums en boeken

Voor het Nederlandse vrouwenblad Margriet scheef en tekende Francien bijna 15 jaar lang elke week een column over de belevenissen met haar katten. Tegenwoordig tekent Francien nog steeds met regelmaat voor verschillende bladen. Ook heeft ze vele boeken geschreven over het gedrag van katten.

Franciens katten

Franciens tekeningen zijn razend populair en worden al jaren gebruikt voor een grote diversiteit aan producten: agenda’s, kalenders, kaarten, vele hobbyproducten, borduurpakketten, puzzels etc. Franciens Kattenagenda staat na 25 jaar nog steeds in de top drie van bestverkochte agenda’s.Het Artwork van Francien van Westering

Laat Franciens Katten uw producten sieren! Hieronder meer artwork van Francien van Westering ter inspiratie. 

Interesse in het artwork van Francien van Westering?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Franciens Katten illustraties op uw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon

+31 (0)85 27 33 662

Ontdek op social media het overdonderende succes van Francien van Westering en haar merk Franciens Katten

Of vul hieronder je contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.