Onze aanpak

‘Bringing Artwork to Life!’ is onze pay-off. Onze visie is om de wereld stukje voor stukje meer oranje te kleuren door mooie producten nog mooier te maken met kunst van Nederlandse artiesten.

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een mooie opdruk op uw product? Of bent u een kunstenaar en wilt u graag uw artwork op mooie producten zien verschijnen? Bij Orange Licensing helpen we u graag verder. We kijken met alle partijen hoe we tot een succesvolle samenwerking kunnen komen. Daarin zijn kwaliteit en exclusiviteit belangrijke speerpunten.

Nederlandse kunstenaars produceren zoveel mooi werk en daarom verdienen ze het absoluut om in Nederland, maar ook daarbuiten, goed vertegenwoordigd te worden. Met veel enthousiasme gaan we de hele wereld laten meegenieten van het werk van onze “Hollandse meesters”.

Ons team

Wat uw behoefte ook is op het gebied van licensing, ons team is in alle facetten van het vak goed uitgerust. Ruime ervaring in licensing, branding en een commerciële mindset vindt u binnen de muren van ons kantoor. Maar bovenal zijn wij erop gebrand, in samenwerking met producenten en kunstenaars, mooie producten te maken.

Eline Zuidervaart

Managing Director

Eline heeft de dagelijkse leiding bij Orange Licensing. Zij is verantwoordelijk voor sales en acquisitie van de licenties. Eline werkte hiervoor al ruim 10 jaar als product manager bij Comello met de licenties van Orange Licensing. Zij kent dus alle ins en outs van het vak.

Yvonne Warmerdam

Art Director

Na haar opleiding European Studies aan de Haagse Hogeschool werkte Yvonne als marketing- & communicatiemedewerker bij verschillende bedrijven. In 2010 studeerde ze af aan de Artemis Academie, waar ze onder andere leerde om trendprognoses visueel te vertalen naar vernieuwende productconcepten. In het Orange team richt zij zich op het visueel uitwerken van ideeën en het ontwikkelen van concepten.

Malvina Poelvoorde

Finance Manager

Binnen het Orange team is Malvina verantwoordelijk voor de financiële en de royalty-administratie. Ze verzorgt ook het beheer van de websites en social media. Daarnaast is Malvina het aanspreekpunt voor buitenlandse contacten. Na verschillende commerciële betrekkingen in het verleden zet Malvina haar ervaring nu in bij Orange Licensing.

Rachel Vergoossen

Graphic designer & Photographer

Na haar studie Graphic Design aan het Grafisch Lyceum in Utrecht is Rachel begonnen bij Orange Licensing. Zij richt zich voornamelijk op het ontwerpen van wenskaarten en andere creatieve projecten. Daarnaast is Rachel freelance werkzaam als professioneel fotograaf en zet deze artistieke vaardigheid ook in bij haar werkzaamheden voor Orange Licensing.